Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Galeria d'imatges

(Claretians) Aquest dimecres els missioners claretians han escrit a Roma la darrera pàgina del XXVè capítol general, que portava per lema "Testimonis i missatgers de l'alegria de l'Evangeli". El pare general, Mathew Vattamattam, en seu missatge final ha demanat a tots els participants que visquin el capítol com una una pentecosta especial. Així, els ha demanat actuar com Maria i els apòstols, i sortir als seus organismes marcats per l'alegria.

Vattamattam ha continuat convidant-los a ser ells mateixos la interpretació del document capitular amb els seus germans. També va demanar als capitulars portar la seva salutació i abraçada a tots els missioners començant pels malalts i ancians; de manera especial va demanar saludar els joves que es preparen per a la missió. El pare Mathew ha reiterat el seu agraïment per la resposta generosa que estan donant al Senyor. També va integrar en la seva abraçada als laics propers a la missió claretiana.

El tancament del capítol

Després de la pregària i l'esmorzar, els capitulars es van reunir a l'aula per tractar els assumptes finals. En primer lloc, la comissió d'avaluació va presentar el resultat de l'enquesta realitzada el dimarts. L'equip de redacció i el secretari del capítol van merèixer un especial reconeixement, pel seu servei qualificat.

Tot seguit, el pare claretià Rosendo Urrabazo, per petició del pare general, va donar les gràcies a totes les persones que van participar en una comissió i van fer possible el desenvolupament del capítol. A la llista va incloure els missioners que van col·laborar en les traduccions, tant des de la mateixa seu del capítol, com des d'Anglaterra, França, els Estats Units, Espanya i Itàlia.

Després de preguntar i constatar que els tots assumptes capitulars previstos s'havien tractat, Mathew va declarar oficialment la conclusió del capítol. De seguida, per sol·licitud del secretari capitular, els assistents van signar les actes del capítol. I al final, per agrair a Déu l'èxit del capítol, van participar en l'eucaristia, presidida pel mateix Vattamattam. El van acompanyar a l'altar els pares Aquilino Bocos i Josep M. Abella, superiors generals precedents.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.