Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Claretians) Estem a punt de finalitzar l'Any Llull, que commemora el VIIè centenari de la mort del beat Ramon Llull, el 1216. Amb aquesta avinentesa, l’Editorial Claret publica, en català actual, el Llibre del gentil i dels tres savis de Ramon Llull. El llibre es presentarà el dilluns 14 a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, a Cerdanyola del Vallès, i el dimarts 22, a la Pedrera, a Barcelona.

El pal de paller d’aquesta obra ha estat en Joaquim Puigdemont, amb la col·laboració del mestre professor Josep Ruaix i en Joaquim Pujalt pel que fa a l’adaptació al català actual i els professors que han fet les introduccions de cada religió.

A Llibre del gentil i dels tres savis Llull vol retrobar l’Art de portar a la gent de llavors i d’ara les paraules alliberadores de Jesús de Natzaret. L'obra acosta la societat al regne de les Benaurances, promovent el diàleg interreligiós i sapiencial que cerca les llavors de bondat, veritat i bellesa amagades en cada religió. Ramon Llull estudia i cerca les llavors de l’Evangeli que hi ha en cada religió, en cada persona amb la qual entra en diàleg, des de la font de la saviesa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.