Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claret) Per aquestes festes nadalenques la llibreria Claret ofereix unes lectures recomanades, per tal de gaudir d'aquest temps familiar i de descans. La tria consta de cinc títols:

La primera proposta és Biografia del Silenci de Pablo d'Ors. Aquesta obra es pregunta si es pot viure sense barallar-se amb la vida. La resposta està en la meditació, que permet assisitir en el procés de mort i renaixement.

► La segona recomanació és Déu és feliç donant-se de Josep Rovira Belloso. Aquest llibre recull el tema de la fe com a actitud viva i oberta de cor envers Déu. El text és fruit de deu converses ponderades entre mossèn Rovira i Santi Pau Bertran. Poseu llegir aquí l'entrevista que CatalunyaReligió.cat va fer a l'autor en motiu d'aquest llibre.

El tercer llibre és El Regne de Emmanuel Carrère. A El Regne s'entrecreuen la vivència de l'autor, que abraça la fe en un moment de crisi personal, i les històries de Pau i de Lluc. Pau, que cau del cavall, té una il·luminació mística i passa de lapidar cristians a propagar la nova fe que transmuta els valors. I Lluc, que escriu la vida de Jesús i a partir del qual ens endinsem en els Evangelis.

► La penúltima recomanació és Barcelona, una biografia d'Enric Calpena. Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època. Una biografia dóna compte d'aquest flux dinàmic del temps i de la història.


Finalment, l'última obra proposada és de José Antonio Pagola, Grups de Jesús. Aquesta obra ofereix les claus fonamentals per viure junts un procés de conversió individual i grupal a Jesús, aprofundint de manera senzilla en l’essencial de l’Evangeli. Es tracta de fer junts un recorregut per conèixer millor Jesús i arrelar la vida de cadascú en la seva persona, el seu missatge i el seu projecte de fer un món més humà.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.