Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Durant la primavera del 2015 CatalunyaReligió.cat i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ha enregistrat un cicle d'entrevistes als líders polítics catalans. "Catalunya i Religió" recull les posicions dels principals grups parlamentaris catalans sobre els temes religiosos que tenen dimensió pública i que afecten a les administracions. La laïcitat i l'aconfessionalitat, les relacions amb l'Església catòlica, els valors i la solidaritat, la convivència o l'acollida de noves religions com l'Islam, són alguns dels temes de conversa.

Les entrevistes senceres a diversos líders polítics catalans del cicle "Catalunya i Religió" es podran veure a través de les televisions locals durant l'estiu del 2015. En aquests vídeos podeu veure un resum de les converses conduïdes per Eulàlia Tort. En cada entrevista hi participa un col·laborador diferent de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

-Jordi Turull: "Volem tenir bones relacions amb el Vaticà"

-Oriol Junqueras: "La república catalana ha de ser respectuosa amb l'experiència religiosa"

-Miquel Iceta: "No considero l'Església catòlica una cosa aliena al meu país"

-Alícia Sánchez-Camacho: "Un nacionalisme excloent és contrari als principis catòlics"

-Dolors Camats: "Cal combatre la gent que fa política amb el racisme o la islamofòbia"

-Carina Mejías: "Hem de demanar als musulmans respecte per les nostres tradicions"

Projecte amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Imatge eliminada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.