Vés al contingut
Catalunya Religió

(Generalitat de Catalunya) La commemoració de l'Any Llull a Brussel·les va arrencar amb la representació del Cant de la Sibil·la a la Catedral de Brussel·les. És la primera vegada que la capital comunitària acull la interpretació d'aquest cant gregorià, declarat patrimoni cultural immaterial per la UNESCO l'any 2010.

El Cant de la Sibil·la és una celebració originària de l'Edat Mitjana molt popular a l’illa de Mallorca, la majoria de les esglésies l'acullen durant la Missa del Gall. Neus Sànchez, cantant mallorquina que ja havia interpretat en diverses ocasions el cant, va ser l’encarregada de representar-la a la Catedral de Sant Miquel i Santa Gúdula de Brussel·les aquyest diumenge. Va comptar amb l’acompanyament de la Coral del Casal Català de Brussel·les i l’organista del temple, Xavier Deprez.

L'esdeveniment va ser organitzat pel Casal Català de Brussel·les, juntament amb la diòcesi de Brussle·les i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Consell Insular de Mallorca i el Centre Balears Europa. També van assistir a l'acte el President del Consell Insular de Mallorca, Miquel Ensenyat , i el representant permanent, Amadeu Altafaj.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.