Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Escola Pia) Cada any, gràcies a la Fundació Educació Solidària i la seva contrapart al Senegal, l'Association Éducation Solidaire, més de 1.000 nens i nenes d'entorns desafavorits d'aquest país poden anar de colònies d'estiu durant els mesos de juliol i agost. Aquest any la FES ha engegat una campanya de micromecenatge amb el repte d’aconseguir becar a 200 nens i nenes perquè vagin de colònies a Sam Sam, Thiarroye, Sokone o Kabrousse.

Cada beca té un valor de 15€, un petit gest que pot canviar el seu estiu. La importància de poder viure un estiu diferent a través d'activitats de lleure educatiu és un element vital en el procés de creixement. Tot i així, cada any les dificultats per poder seguir portant a terme aquestes activitats són més grans, i després de més de 10 anys fent colònies d'estiu no volen deixar-ho de fer; “és un deure conjunt que hem anat adquirint amb aquests nens i nenes”, afirma la Fundació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.