Vés al contingut
Catalunya Religió

(SIC) El SIC ha programat les IX Jornades de Formació de Catequistes a Caldes de Montbui. 'L’Evangeli... de generació en generació' és el tema general de les IX Jornades de Formació de Catequistes que cada any organitza el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC). Seran a Caldes de Montbui, a la diòcesi de Terrassa, els dies 11, 12 i 13 de novembre de 2016.

L’església parroquial de santa Maria i l’Escola Pia de Caldes seran els principals espais on es desenvoluparà aquesta proposta formativa que cada any aplega més de tres cents catequistes de les nostres diòcesis i que l’any passat s’havia celebrat a Tortosa.

Enguany tenen com a tema central l’estudi de la transmissió de la fe a totes les generacions en la qual la catequesi col·labora, seguint l’esperit de l’Exhortació Apostòlica Amoris Laetitia que anima les famílies i les comunitats a ser evangelitzadores i a transmetre la fe no només als seus membres sinó també fora de l’àmbit familiar i comunitari.

Cursos, ponències, espais per a compartir l’experiència catequètica i, sobretot, la celebració i la pregària comunitària volen contribuir a enfortir els catequistes en la seva vocació eclesial d’educació de la fe de persones de totes les generacions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.