Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Un any més és un vídeo a YouTube la forma escollida per desitjar Bon Nadal de diversos prelats catalans. Aquest any són quatre i potser la més original és la felicitació de Sebastià Taltavull. El bisbe auxiliar de Barcelona felicita el Nadal des de la Fira de Santa Llúcia de davant de la catedral. Taltavull a més de demanar que "hi hagi un pessebre en cada casa" proposa "que cada casa fos un pessebre. Si convertim les nostre famílies en un lloc on s'ha acollit Jesús, on se'l coneix, on se'l dóna a conèixer, on es prega, on es parla amb ell... això realment és el que fa Nadal"

El cardenal Lluís Martínez Sistach en el seu vídeo remarca que "el Nadal ens ajuda a estimar-nos més, a compartir, a ser més misericordiosos en aquest Any de la Misericòrdia" perquè com els infants "nosaltres també ens necessitem els uns als altres". També l'abat de Montserrat fa referència a l'Any de la Misericòrdia. Josep Maria Soler diu que “hem de traduir aquesta Misericòrdia de Déu també en les nostres relacions amb els altres". El bisbe de Girona, Francesc Pardo, explica el pessebre és un espai on "es guareixen les ferides" perquè "el naixement de Jesús canvia la nostra vida i la història del món". En el missatge fa diverses peticions concretes als infants, als adults, a la gent gran, als capellans i als religiosos.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.