Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 1/01/2013

(Carla Herrero Nebot/CR) Aquest 2013 la felicitació d'any nou per als lectors i amics de CatalunyaReligió.cat ens arriba a través de Lucía Caram, que ens ha obert les portes del seu monestir.

És una monja activa, compromesa, lluitadora, amb les idees clares i amb molta sensibilitat per les injustícies i els més vulnerables. Això, però, no significa que no tingui una vida contemplativa. Per ella la opció de ser monja és la "millor i més lliure opció" que ha escollit mai i està convençuda que "Jesús és aquell que va captivar el meu cor. El referent de la meva vida".

Sor Lucía és una peça molt important en l'engranatge de la seva comunitat, al Convent de Santa Clara, a Manresa. L'amistat, l'amor i el suport que es donen totes les monges de la comunitat és sorprenent, totes són necessàries i imprescindibles. Cada una té el seu paper, la seva tasca. I Lucía Caram, també.

CatalunyaReligió.cat ha passat un matí amb ella i ha pogut veure com és el dia a dia real d'una de les monges més mediàtiques del panorama català. L'hem pogut acompanyar en alguns moments de la seva vida de pregària, a la cuina, al menjador, a la seva cel·la... i ha felicitat l'any a tots els lectors de CatalunyaReligió.cat

Una vida que també relata en el seu nou llibre llibre, "Mi claustro es el mundo", editat per Plataforma.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.