Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Sant Feliu) Aquest divendres al migdia, el bisbe Agustí Cortés s'ha acostat a saludar els familiars de les víctimes de nacionalitat espanyola de l'accident aeri de Germanwings a l'hotel Rey Don Jaime, de Castelldefels, on s'han albergat en els darrers dies.

És un gest més de l'acompanyament espiritual i efectiu que des del Bisbat de Sant Feliu s'està mirant de fer, en conèixer la dimensió de la tragèdia de dimarts passat i en assabentar-se de la relació d'algunes de les víctimes amb el territori de la diòcesi. L'Aeroport del Prat forma part del territori de la diòcesi de Sant Feliu.

En el marc d'aquest acompanyament, i a petició de la companyia aèria Lufthansa, mossèn Xavier Sobrevía, rector de la Parròquia de Santa Maria de Castelldefels i delegat de Pastoral de la Salut, va viatjar als Alps francesos dijous, amb els familiars de les víctimes que van visitar el lloc de la tragèdia.

També s'ha difòs entre els capellans de la diòcesi una pregària especial a afegir al formulari de la missa, que diu així: "Per les víctimes de l'accident aeri als Alps: pels qui han perdut la vida, pels seus familiars i amics. Que Déu ens ajudi a superar el dolor, recolzats en l'amor fratern i l'esperança cristiana de la vida per sempre".

Per als familiars i en la intimitat, aquest divendres també s'ha celebrat una missa per les víctimes al mateix hotel Rey Don Jaime que ha presidit mossèn Sobrevia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.