Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Solsona) La diòcesi de Solsona renova el seu espai web, amb un nou disseny i nous apartats. El nou web, que s'ha fet públic dijous i continua en el domini www.bisbatsolsona.cat, ha estat creat per l'empresa de disseny e2s de Cardona.

En aquest nou web s'hi pot trobar tota la informació de les parròquies, capellans, comunitats, organismes, entitats, delegacions, nous projectes... d'una manera clara i amb rapidesa. També presenta un apartat notícies que pretén ser molt més dinàmic, amb actualitzacions diàries, més fotografies i la incorporació de vídeos setmanals.

El bisbat de Solsona disposa des d'ara també d'un compte de twitter. El perfil és @bisbatsolsona i és una mostra de la voluntat de "seguir l'actualitat al moment i per tal d'estar al dia amb les noves tecnologies".

Des del bisbat esperen que aquesta nova web i la incorporació a les xarxes socials sigui motiu perquè els fidels de la diòcesi participin i coneguin més la vida diocesana i parroquial.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.