Vés al contingut
Catalunya Religió

(Direcció General d'Afers Religiosos) De les 175 sol·licituds d’ajuts presentades a la convocatòria 2014 per fomentar la cultura religiosa, enguany la Direcció General d'Afers Religiosos n'ha registrat 180. El passat 9 de maig es va tancar el termini per demanar aquests ajuts, destinats a actuacions que fomentin la cultura religiosa en la societat catalana, promoguin el diàleg interreligiós com a eina per a la convivència i la tolerància i difonguin la realitat i l’actualitat religiosa, així com també per a l’edició de llibres de temàtica relacionada amb el fet religiós. Es preveu que la resolució de concessió es publiqui dintre del mes de juny.

La dotació màxima d’aquesta convocatòria és de 800.000 euros, i la suma dels imports sol·licitats ha ascendit fins als 1.402.899,32. Aquesta quantia correspon a 180 projectes, la qual cosa significa un augment del 2’8% respecte l’any anterior. De les 78 entitats que han presentat la seva sol·licitud, 65 han demanat de la línia 1 (actuacions per fomentar la cultura religiosa, promoure el diàleg interreligiós i difondre la realitat i l’actualitat religiosa de Catalunya), mentre que 29 han demanat ajuts per a l’edició de llibres de temàtica relacionada amb el fet religiós (Línia 2).

A data d’avui s’estan avaluant les sol·licituds i la previsió de publicació de la proposta de resolució provisional de concessió de subvencions és durant el mes de juny.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.