Vés al contingut
Catalunya Religió

(Càritas Girona) 150 infants i joves gaudeixen d’activitats socioeducatives durant l’estiu gràcies a Càritas Girona i la seva campanya de captació de recursos ‘aquest estiu les necessitats no fan vacances’.

L’entitat organitza diverses activitats socioeducatives repartides pel territori. A Girona, Càritas gestiona el casal del Sector Est de la ciutat. Aquest casal ofereix, a més d’activitats lúdiques, un espai per fer seguiment i suport en les tasques i deures dels alumnes. A banda del casal del Sector Est de Girona, també desenvolupa durant l’estiu el Servei d’Intervenció Educativa (SIE) a Banyoles, Figueres, La Bisbal d’Empordà, L’Escala, Lloret, Palafrugell, Roses, Salt, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Fortià, Vilamalla i Pals. En aquests altres espais es treballen les habilitats i capacitats dels mateixos infants i joves que han estat alumnes durant el curs i que durant les vacances es queden al municipi.

A l’estiu, el nombre d’alumnes que poden atendre’s depèn del voluntariat i finançament disponible. Durant el curs 2014-2015 Càritas Girona ha atès fins a 483 infants i joves a través del Servei d’Intervenció Educativa (SIE). Aquest servei ofereix suport social i familiar amb l’objectiu que els alumnes que viuen en entorns socials o familiars que necessiten suports especials puguin seguir el procés escolar de manera adequada.

Col·labora amb un donatiu econòmic i fes possible que cap infant es quedi sense activitats socioeducatives aquest estiu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.