Vés al contingut
Catalunya Religió

(DGAR) El Govern està realitzant aquest any la primera actualització del Baròmetre de la religiositat i sobre la gestió de la seva diversitat, que es va dur a terme per primera vegada l’any 2014. El Baròmetre de la religiositat permet conèixer, entre moltes altres variables, la filiació religiosa dels ciutadans de Catalunya, el nivell de coneixement sobre la diversitat religiosa o l’actitud davant de les polítiques de gestió de diversitat religiosa.

Aquesta investigació és el resultat d’un conveni entre la Direcció General d’Afers Religiosos i el Centre d’Estudis d’Opinió. La recerca es du a terme mitjançant un qüestionari que és distribuït a una mostra significativa de 1.600 persones. A diferència d’altres estudis similars, el Baròmetre de la Religiositat també recull quines són les creences i opinions de la població immigrant que resideix a Catalunya, de manera que permet obtenir una visió molt més acurada de la realitat religiosa del nostre país.

Està previst que durant el mes d’octubre es dugui a terme el treball de camp i que abans de finals d’any ja estiguin disponibles els primers resultats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.