Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Terrassa) Més de 200 persones van participar dissabte a la XI Jornada diocesana de la Pastoral de la Salut del bisbat de Terrassa. La trobada va tenir lloc a la parròquia de Sant Esteve de Granollers sota el lema 'Confiar en Jesús com Maria'.

Després d'una pregària inicial, la teresiana Victòria Molins va parlar de la necessitat d'apropar-se als malalts i als marginats sense por, amb una nova sensibilitat que ha de néixer de l’enamorament amb Jesucrist.

Els dos testimonis posteriors van ser d'Assumpció Curniellas franciscana seglar, voluntària de la pastoral i de mossèn Juanjo Recasens rector de Llinars. Tots dos van exposar com des de la malaltia es pot ser útil als altres i de la importància de la pregària pròpia però també la de les persones properes al malalt per superar la malaltia, amb confiança plena en Déu.

La jornada va concloure amb un col·loqui entre els assistents i la benedicció del bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristau. L'acte va comptar amb la presència de mossèn Josep Monfort, vicari episcopal i rector de la parròquia, i Josep Massegú, delegat episcopal de Pastoral de la Salut. En acabar l'acte Cristau va animar a tothom a participar al romiatge al Santuari de la Mare de Déu de la Salut de Sabadell el dissabte 9 d'abril.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.