Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Nou títol a la col·lecció URC de l'Editorial Claret. Es tracta del llibre 'Anuncieu' del papa Francesc que continua el diàleg amb els consagrats i consagrades teixit en les anteriors cartes, de manera que “la nostra intel·ligència, el nostre cor i les nostres decisions puguin estar reblertes de vida i dur a acompliment les institucions de l’Any de la Vida Consagrada”.

El text, de 120 pàgines, i amb el subtítol 'Als consagrats i a les consagrades testimonis de l'Evangeli entre pobles' convida a comunicar la pròpia experiència: “A tots vosaltres, dones i homes consagrats, expressem la gratitud pel vostre lliurement a Déu, raig de la divina bellesa que il·lumina el camí de l’existència humana. Us invitem, així mateix, a fer que la vostra història continuï essent escrita amb llengua de foc en la potència de l’Esperit Sant. La llengua amb què anunciareu la Bona Nova tindrà paraules, assonàncies, accents, matisos i actes diversificats per la manera de viure la consagració. En la vida totalment contemplativa o en la vida religiosa apostòlica; en la lloança del cor verge; en la presència, en la laboriositat i en el testimoniatge en l’església local o en la secularitat dels àmbits socials: sempre i en tot lloc podeu ser expressió de la missió de l’Església”.

El mes de maig de 2014 Editorial Claret i la Unió de Religiosos de Catalunya van reprendre la col·lecció 'CEVRE', però amb el nom d’'URC'. El primer títol, Alegreu-vos..., era la carta del papa Francesc adreçada als consagrats i consagrades, i a les comunitats cristianes en general amb motiu de l’Any de la Vida Consagrada. La col·lecció també compta amb altres títols com La dimensión profética de la vida consagrada, Escruteu i Contempleu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.