Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) Famílies de diverses ciutats i pobles de la diòcesi d'Urgell es trobaran el proper 12 d'abril a Andorra en la seva tercera trobada anual, un encontre festiu de fe entre generacions, després de les celebrades els dos anys anteriors a La Seu d'Urgell i a Balaguer.

La jornada començarà amb una xerrada testimoni del professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Robert Roche i la seva dona Maria Engràcia Vallés –una inspiradora parella amb 50 anys de matrimoni, 7 fills (un d'ells amb síndrome de Down) i diversos néts sobre la família com a subjecte de l'evangelització. Aquest serà el temà també del diàleg per petits grups que tindrà lloc a continuació. Paral·lalement, els nens gaudiran d'activitats lúdiques i formatives. La trobada continuarà amb un dinar de germanor i una missa conclussiva presidida per l'arquebisbe Joan-Enric Vives.

Una desena de famílies, en coordinació amb la delegació diocesana de família i vida, ha començat a preparar la jornada. El primer diumenge de març van dissenyar el programa i alguns detalls de la celebració, durant una trobada familiar a La Seu d'Urgell, en què també van debatre i respondre algunes de les preguntes plantejades pel Vaticà a les famílies i diòcesis del món per a preparar la propera sessió ordinària del Sínode de bisbes sobre la família.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.