Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Cristiana) Reconèixer persones o entitats que han contribuït “de manera decisiva i essencial” al desenvolupament, millora i creixement de les escoles, a la relació família-escola i al Servei d’Educació de Catalunya, tant des d’una vessant institucional com des d’una vessant pedagògica, ja sigui mitjançant accions generals i de gran impacte, com accions concretes. Aquest és l’objectiu dels premis CCAPAC Compromís Educatiu, creats per la Confederació Cristiana d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), que representa les AMPA de les 403 escoles cristianes catalanes.

“El premi neix de la paraula compromís, que entenem com a impuls per créixer com a escoles acollidores i innovadores, com a saba que alimenta famílies implicades i positives i com a pedra angular en el desenvolupament de comunitats educatives il·lusionades i integradores”, explica el president de la CCAPAC, Josep Maria Romagosa.

Les candidatures als premis seran presentades per les AMPA associades a la CCAPAC, pels membres de la Junta Directiva de la CCAPAC o els propis membres del jurat. Entres totes les candidatures rebudes, la Junta Directiva en farà una preselecció d’un màxim de 10, que seran els presentats al jurat per a la seva consideració.

Els guardons no tenen dotació econòmica, però sí un “clar component de reconeixement públic”, conclou Josep Maria Romagosa.

La Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), que enguany celebra el 40è aniversari, és la majoritària dins de l’escola concertada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.