Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Cristiana) Reconèixer persones o entitats que han contribuït “de manera decisiva i essencial” al desenvolupament, millora i creixement de les escoles, a la relació família-escola i al Servei d’Educació de Catalunya, tant des d’una vessant institucional com des d’una vessant pedagògica, ja sigui mitjançant accions generals i de gran impacte, com accions concretes. Aquest és l’objectiu dels premis CCAPAC Compromís Educatiu, creats per la Confederació Cristiana d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), que representa les AMPA de les 403 escoles cristianes catalanes.

“El premi neix de la paraula compromís, que entenem com a impuls per créixer com a escoles acollidores i innovadores, com a saba que alimenta famílies implicades i positives i com a pedra angular en el desenvolupament de comunitats educatives il·lusionades i integradores”,  explica el president de la CCAPAC, Josep Maria Romagosa.

Les candidatures als premis seran presentades per les AMPA associades a la CCAPAC, pels membres de la Junta Directiva de la CCAPAC o els propis membres del jurat. Entres totes les candidatures rebudes, la Junta Directiva en farà una preselecció d’un màxim de 10, que seran els presentats al jurat per a la seva consideració.

Els guardons no tenen dotació econòmica, però sí un “clar component de reconeixement públic”, conclou Josep Maria Romagosa.

La Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), que enguany celebra el 40è aniversari, és la majoritària dins de l’escola concertada.