Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) La miniempresa Eduky, formada per un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat de La Salle Reus, ha estat guardonada per la Fundació Junior Achievement en la X Competició Nacional de Miniempreses que s’ha celebrat aquest dimecres a Madrid i en la que han participat més de 52.000 alumnes d’arreu del territori.

Els alumnes, que ja van imposar-se a la fase catalana, han desenvolupat un llibre educatiu destinat a ensenyar als nens petits diferents tasques de la vida quotidiana que es complementa amb codis QR que connecten amb vídeos, creats també pels propis alumnes, que ensenyen aquella acció de la vida quotidiana que volen que aprenguin els nens.

El llibre està disponible a la seva pàgina web creada també pels propis alumnes i més endavant es podrà adquirir a diferents establiments de la ciutat de Reus i a la pròpia escola. L’edició d’aquest llibre s’ha fet en català i castellà.

Els alumnes que formen part de la miniempresa són Paula Antona, Santi Arroyave, Alba Duarte, Josep M. Marsal, Valeria López, Àngel Piera i Maria Serra, tots ells estudiants de 1r de Batxillerat de La Salle Reus i tutoritzats per Raquel Casas i Pili Salvadó, professores d’Economia de l’empresa.

El Programa MiniEmpreses de la Fundació Junior Achievement va destinat a alumnes de Batxillerat i Formació Professional. Cada mini-empresa tria a la seva junta directiva, seleccionen un producte-servei a comercialitzar, encaren les tasques de producció treballant en equip, desenvolupen una estratègia de màrqueting i realitzen la venda del producte. D’aquesta manera, es brinda als estudiants una experiència pràctica de la presa de decisions empresarials a través de l'organització i creació d'una miniempresa. A posteriori, els alumnes decideixen democràticament a quina acció solidària donar part dels beneficis empresarials.

Sobre La Salle

La Salle és una institució dedicada a l'educació amb més de 300 anys d'història i present en els cinc continents. Compta amb més de 1.000 escoles, centres educatius i projectes pedagògics, amb més de 70.000 educadors i col·laboradors, així com amb un milió d'alumnes i més de deu milions d'exalumnes.

A Catalunya, disposa de 25 centres educatius, 20.000 alumnes i 1.500 professors. Els seus centres, distribuïts per tot el territori, ofereixen tots els nivells educatius i disposen d’un projecte pedagògic sòlid basat en el desenvolupament i l’estimulació de les intel·ligències de cada alumne.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.