Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Produir informació salesiana, posar en contacte entre si les diferents realitats Salesianes i donar a conèixer la Congregació i la Família Salesiana en el món, són algunes de les principals tasques de l'Agència iNfo Salesiana (ANS), que a partir de dimarts comptaran amb un lloc web completament nou.

Aquest llançament és un pas important en la renovació del servei oferit per l'agència salesiana a les innombrables persones fascinades per Don Bosco i pel seu carisma, dels quals el ANS és el canal oficial de comunicació.

Per aquesta raó, dimarts, en l'acte de presentació del nou lloc, s'hi faran presents el rector major Ángel Fernández Artime, que recolza fermament aquest projecte; el conseller per a la comunicació social Filiberto González, i els altres membres del Consell General a Roma, inclosos els membres de la comunitat de la Casa Generalícia i els col·laboradors laics de la missió.

El nou lloc va ser desenvolupat en la plataforma Linux, d'acord amb les directrius de la Congregació, amb els recursos "open source", que van en camí a una nova capacitat d'innovació. La web coneguda com www.infoans.org romandrà també disponible.

Amb el nou lloc serà molt important el compartir els contingut, també en referència a les xarxes socials –Facebook, Twitter, Flickr i YouTube– tant en la creació d'un espai de comunicació interactiva que inclogui els delegats de Comunicació Social, els operadors dels mitjans de comunicació i els apassionats al món salesià dels 5 continents.

El canvi estarà acompanyat per una millora de la part simbòlica i gràfica de la identitat. El logotip ANS conservarà els seus elements constitutius i visualitzarà, alhora, els trets més específics de l'agència.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.