Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) L'alcaldessa Ada Colau va rebre aquest dimarts a l'Ajuntament de Barcelona l'arquebisbe Joan Josep Omella. Ha estat la primera trobada oficial des de l'arribada d'Omella i la primera de l'alcadessa amb l'arquebisbe de Barcelona. La setmana passada Omella també va tenir la primera visita institucional amb el president Carles Puigdemont.

Ni l'Ajuntament ni l'arquebisbat han ofert cap detall sobre els temes tractats en la trobada i n'han informat a través d'una foto en el Twitter. Només ha transcendit la cordialitat de la trobada. Omella ha estat acompanyat pel bisbe auxiliar Sebastià Taltavull. El mes de febrer ja hi va haver un primer contacte institucional amb el govern municipal quan Omella va rebre el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello.

Des de l'elecció d'Ada Colau el passat mes de juny no hi havia hagut cap trobada institucional entre l'alcadessa i l'arquebisbe. En aquest temps, han aparegut diverses polèmiques entre l'ajuntament i l'arquebisbat per temes com l'absència de la missa de la Mercè en el programa de la Festa Major (quan encara era l'arquebisbe Lluís Martínez Sistach) o la lectura del poema "Mare Nostra" en el Saló de Cent.