Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Agrupació Ilerdenca de Pessebristes) L’abat de Montserrat, Josep M. Soler, serà enguany l’encarregat d’obrir oficialment el Cicle de Nadal a Lleida, amb la lectura del Pregó de Nadal que porta com a títol 'Nadal: 'Que li darem en el Noi de la Mare?''. L’Obertura Oficial del Cicle de Nadal, organitzada conjuntament per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i la Paeria de Lleida, tindrà lloc el proper dissabte a la tarda, al Saló de Plens del Palau de la Paeria.

Finalitzada la lectura del pregó, es continuarà amb la presentació i estrena de la Nadala 2016, que porta com a títol 'Ning Nang', amb lletra de Josep Albella i música d’Agustí Ardanuy, a càrrec de la Coral Llum de Veus de Pardinyers, sota la direcció del mateix Agustí Ardanuy. La Coral oferirà finalment un petit recital de cançons nadalenques.

L’acte serà presidit pel paer en cap Àngel Ros; el bisbe de Lleida, Salvador Giménez i el president dels pessebristes lleidatans, Àngel León amb la seva junta directiva i altres autoritats i representacions.

Inauguració de l’exposició de pessebres i diroames

Abans d’aquest acte, el mateix pare abat, acompanyat pel bisbe de Lleida, serà l’encarregat d’inaugurar l’exposició de diorames i pessebres en la Capella de Sant Jaume del Peu del Romeu, seu social dels pessebristes lleidatans.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.