Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Catalunya Cristiana/Ràdio Estel) Totes les visites del papa esdevenen històriques pels llocs que les acullen; l'excepcionalitat del fet no deixa indiferent ningú. Ràdio Estel-Ràdio Principat i Catalunya Cristiana cobriran tots els detalls de la visita.  

El setmanari Catalunya Cristiana oferirà als seus lectors dos suplements especials amb motiu de la històrica visita que el Papa Benet XVI realitzarà per dedicar la Sagrada Família.
 
El primer suplement especial apareixerà publicat el mateix dia de la visita, el diumenge dia 7 de novembre, amb l'objectiu d'atansar-nos a la figura de Benet XVI i reflexionar sobre la importància de la seva visita. Amb una tirada de més de 10.000 exemplars, aquest suplement arribarà com sempre als nostres subscriptors, i també es repartirà de forma gratuïta entre les persones aplegades a la Sagrada Família.
 
Encapçalat per una presentació del cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe metropolità de Barcelona, comptarà amb la col·laboració de persones rellevants de l'Església i la societat civil catalana com Albert Manent, Valentí Miserachs, Salvador Cardús, Jordi Pujol, Montserrat Coll, Joan Rigol o Esther Giménez-Salinas.
 
Aquest número especial obsequiarà els lectors amb un punt de llibre commemoratiu d'aquesta diada.
 
En el número del diumenge posterior a la visita del Papa, Catalunya Cristiana oferirà un suplement fotogràfic i informatiu amb tots els detalls de la seva estada a Barcelona. Serà un recull dels moments més intensos d'una visita que passarà a la història de l'Església i de la societat catalana.
 
La voluntat de tot l'equip de Catalunya Cristiana és oferir en aquest suplement un regal molt especial: una dedicatòria per als lectors, signada per Benet XVI.
 
Paral·lelament, Ràdio Estel farà una programació especial en la seva graella. Dissabte a partir de les 9.00h i fins a les 16.00h: Als butlletins informatius de cada hora s'explicaran tots els detalls de l'arribada del Sant Pare a Santiago de Compostel·la i a continuació es retransmetrà l'Eucaristia des de la plaça de l'Obradoiro.
 
De 19:00 a 22:00 hores, un programa especial de Benvinguda, que inclou connexions amb l'Aeroport del Prat i amb el bisbat de Barcelona.
 
Diumenge, dia 7  de les 08:00 del matí a les 21:00 hores: Programació ininterrompuda amb connexions en directe amb el bisbat de Barcelona, recorregut pels carrers de Barcelona, transmissió de la Santa Missa des de la Sagrada Família, dedicació del temple i proclamació del títol de Basílica; rés de l'Àngelus des del pòrtic del Naixement, visita a l'Obra Benefico-social del Nen Déu, i cerimònia de comiat oficial a l'aeroport de Barcelona.
 
Durant les 13 hores d'emissió, entrevistes a personalitats rellevants de l'Església i de la societat catalana. Cal dir que anirà intercalat amb una selecció musical especial.
 
Reflexió del cardenal i arquebisbe de Barcelona Mons. Lluís Martínez Sistach amb motiu de la visita del Sant Pare a Catalunya
 
Fa vint-i-vuit anys de la visita del Papa Joan Pau II. Fou el mateix dia i el mateix mes de l'any 1982.
 
Penso que el Sant Pare ens donarà el que és propi del seu ministeri de successor de l'apòstol Pere: ens confirmarà en la fe. Ell té una missió principalíssima al servei de tota l'Església i, per tant, contribuirà a enriquir-nos amb la catolicitat que ha de viure sempre tota Església diocesana.
 
La sol·licitud del Papa per a totes les Esglésies hauria de fer créixer en tots nosaltres l'esperit missioner dintre de casa i de cara als països de missió. La visita del Papa pot suscitar noves vocacions missioneres entre els sacerdots i els laics. I, sens dubte, que refermarà la romanitat de la nostra arxidiòcesi i de Catalunya, que ha de ser una característica nostra per ser fidels a la nostra identitat. No podem oblidar que en la versió catalana del credo musicat diem que creiem en l'Església catòlica, apostòlica i romana.