Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero Nebot/CR) "La comunicació de la fe" és una assignatura poc comuna que serà un dels nous cursos del Centre d'Estudis Pastorals. Aquesta és una de les novetats, juntament amb la continuació de la Xarxa CEP, formada per parròquies i agents de pastoral de tot Catalunya.

Aquest dilluns 25 d'octubre a les 19h es farà l'acte d'inauguració del nou curs del CEP. Josep Maria Domingo, director del centre, ha parlat amb CatalunyaReligió.cat sobre les activitats i cursos que s'impartiran. També explica les seves les expectatives que té per la pròxima visita de Benet XVI a Barcelona.

L'acte d'inauguració estarà presidit pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i hi intervindrà Josep Maria Carbonell, patró de la Fundació Joan Maragall i ex president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. El títol de la llicó inaugural és "A proposit de Joan Maragall: un catolicisme confessant i en diàleg". En l'acte també es presentarà una nova guia sobre l'acolliment a les parròquies.