Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Francesc Riera/Cova de Manresa) La Cova de St. Ignasi ofereix els seus espais a persones individuals o grups que cerquin temps de silenci, pregària, estudi, etc. durant un o diversos dies. L’equip de la Casa, en la mida del possible, oferirà “acompanyament” a qui ho sol·liciti amb anticipació.

La Cova de St. Ignasi està oberta a les peticions que li puguin fer grups que cerquen un espai sobri i de pau per reflexionar, estudiar, decidir... siguin del món de les ONG, escola, o universitat, sindicat, empresa, associacions...
 
En concret voldríem:
 
1. Oferir l'experiència ignasiana genuïna al s. XXI. Amb la pràctica dels Exercicis, en les seves diverses modalitats, prioritzant l'acompanyament personalitzat, convençuts que en els nostres temps de incerteses i canvis, la tradició ignasiana ajuda a integrar la interioritat i el compromís, la profunditat del discerniment i la lucidesa de l'acció.
 
2. Participant en la recerca que realitzen tantes persones, creients i no creients, de noves formes de descobrir i endinsar-se en la interioritat. Ens repta això Ignasi de Loiola (12 vegades convocat els tribunals eclesiàstics de la seva època) qui es va situar en les fronteres del seu temps i obliga a no ser "fonamentalistes" ignasians.
 
3. En l'estela de la història d’Ignasi i de la Companyia, sorgeix el desig d'una especial atenció a la adolescència i joventut, fomentant en ells el procés de "iniciació" en els àmbits descrits en els epígrafs anteriors. El “Casal Lluís Espinal”, ofereix pedagogies per a suscitar la interioritat, el silenci, l’autoconeixement.
 
Per a més informació, aquí.