Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maria Teresa Batallé) A reclòs del Santuari de Puiggraciós, una comunitat de monges benedictines cerquem viure el seguiment de Jesucrist sota la regla de sant Benet.

El nostre dia es desplega enmig d’un ritme marcat pel treball manual, per la pregària i l’acolliment. La litúrgia, al llarg del dia, ens va convocant per a la lloança, la intercessió i l’adoració. L'Eucaristia és el centre de la nostra jornada.
 
El nostre acolliment voldria tenir, sobretot, el gust de compartir allò que constitueix la nostra vida de monges: la pregària, però també la fraternitat, a través de la qual vivim allò de més gran que Déu espera de nosaltres i que sant Benet recomana que practiquem amb la màxima sol·licitud i amb amor ferventíssim."Els germans que truquen a la porta, seran acollits com el Crist".
 
Com tota comunitat monàstica benedictina enfonsem les nostres arrels en el nostre poble i en la nostra Església local, com a millor expressió de ser poble i de viure per el poble. La vida monàstica esdevé, per a nosaltres, una manera concreta de respondre a la crida que el Senyor fa a tots els homes i dones: Segueix-me!

Per a més informació sobre el santuari, aquí.