Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(IQS) La propera setmana IQS obre una nova edició de les Activitats IQS per a Alumnes de Batxillerat. Durant quatre mesos alumnes de Batxillerat, de segon i de primer curs, podran aprofundir, experimentar i conèixer de primera mà les investigacions i activitats que es realitzen en els laboratoris i tallers d'IQS, així com realitzar anàlisis de casos pràctics en l’entorn de la gestió empresarial

El programa que IQS ha preparat per la present edició inclou més de setanta sessions dels àmbits de la Química, l'Enginyeria Química, la Biotecnologia, la Farmàcia, l'Enginyeria Industrial i l'Administració i Direcció d'Empreses, que es corresponen amb la seva pròpia oferta formativa de Graus i Dobles Graus.

Com a novetat d’aquest any, s’ofereixen les Taules Rodones IQS, on alumnes d’últims cursos i graduats de les àrees tècnica, científica i social, intercanviaran experiències que poden ajudar a l’alumne a decidir quin grau s’adapta més a les seves preferències.

Les sessions són de caràcter multidisciplinari i poden tenir un format tant de pràctica com de conferència. Les sessions vinculades amb l’àmbit científic (Química, Biotecnologia i Farmàcia) i amb l’àmbit de l’Enginyeria (Enginyeria en Tecnologies Industrials i Enginyeria Química) contemplen la possibilitat de visitar els laboratoris i tallers d’IQS, en dates concertades. Les sessions vinculades amb l’àmbit d’Administració i Direcció d’Empreses analitzen temàtiques referides a les àrees funcionals de l’empresa i casos d’èxit de projectes científico-tecnològics convertits en projectes empresarials.

Les Activitats IQS es realitzaran a la seu d'IQS, els dimarts, dimecres i dijous, a les 16.00 hores, amb una durada prevista d’entre una hora i una hora i mitja.

La inscripció a les Activitats així com a les Taules Rodones IQS és lliure i gratuïta a través de la web. Les escoles que vulguin participar-hi amb un grup compacte d'alumnes també poden fer-ho adreçant-se a l'IQS.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.