Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Girona) Dins de les activitats programades en el Girona10 d’enguany, el bisbat de Girona, conjuntament amb l’associació de guies de la ciutat ha organitzat una visita nocturna a la catedral per als propers divendres i dissabte. Començarà a les vuit del vespre i durant més d’una hora es donaran a conèixer les diferents representacions del foc que són presents en les peces artístiques i arquitectòniques del temple.

Una d’elles és l’enorme vitrall de la rosassa situada damunt del presbiteri de la Catedral, amb la imatge de sant Miquel matant el drac. També es podrà veure de forma excepcional un altre vitrall que es guarda al magatzem de la catedral i que data del segle XIV. Altres elements són el Beatus i el claustre, que restarà a les fosques per gaudir d’un foc que sortirà del pou a semblança del Lucernari de la missa de Pasqua.

Tot el temple serà a les fosques per gaudir d’un espai de silenci i perquè tots els elements de foc, que seran il·luminats expressament per a l’ocasió, puguin destacar. El preu de la visita és de 10 euros i es poden fer les reserves. L’aforament és limitat a 150 persones.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.