Vés al contingut
Catalunya Religió

(URL) La Universitat Ramon Llull (URL) ha obert aquesta setmana la convocatòria de la 14a edició dels Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars. Els treballs es poden presentar fins el dilluns 16 de març a través d'aquest formulari.

El certamen va adreçat a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de Catalunya que hagi realitzat un treball de recerca en qualsevol dels àmbits d'Arts, Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Natura i Tecnologia. Hi haurà un premi per al treball guanyador de cada àrea que consistirà en un ordinador portàtil i un diploma honorífic.

En l'edició 2014 hi van participar 432 treballs (el doble que l'edició del 2013) procedents de 224 escoles de 92 municipis d'arreu de Catalunya.

La recerca a la URL

La recerca és una activitat prioritària i un dels principals objectius de la URL ja que impulsa la capacitat d'expansió dels coneixements i la pròpia capacitat formativa de la universitat. Des de la URL tenim el convenciment que els joves són el màxim actiu de la societat i, per això, és molt important fomentar l'esperit de recerca i despertar autèntiques vocacions per a la investigació i l'estudi, així com estimular el talent dels nostres joves.

La Universitat Ramon Llull (URL) és una universitat privada, sense ànim de lucre, que promou un servei públic. Està integrada per institucions federades de gran prestigi i amb una llarga tradició en l’ensenyament superior que són: IQS, Blanquerna, La Salle, Facultat de Filosofia, ESADE, Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, Observatori de l’Ebre, I.U. de Salut Mental Vidal i Barraquer, Institut Borja de Bioètica i Escola Superior de Disseny ESDi (centre adscrit).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.