Vés al contingut
Catalunya Religió

(El Pessebre Interior) El propers dies 17 i 22 de gener es realitzaran les dues darreres sessions de l’espectacle poètic audiovisual 'El Pessebre Interior: Un Nadal sempre possible', basat en el llibre d’Arquitectures de l’Ànima de Francesc Grané.

Es tracta d’un espectacle d'art contemporani que presenta una exploració espiritual dels relats de l'origen de la persona de Jesús de Natzaret. Representa una nova manera d’introduir-se a la vida espiritual dels ciutadans amb un discurs que va directe al cor i fa pensar en la vida pròpia, la de cadascú.

El contingut se'ns presenta amb una cadència gairebé mètrica i repetitiva de les imatges, les locucions i la banda sonora, de manera que prepara als assistents a poder escoltar, gaudir i comprendre de manera plena, la bellesa densa i el plantejament novador del conjunt dels 13 poemes que configuren 'El Poema de Nadal: les Arquitectures de l’ànima', en un recitat poc convencional. El públic és el destinatari i protagonista alhora.

El dissabte 17 de gener a dos quarts de nou es realitzarà a l’Església Sant Joan Bosco de Barcelona i la darrera sessió es realitzarà el dijous 22 de desembre a les nou del vespre a la Parròquia Verge de la Pau de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.