Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sant Joan de Déu) Aquest dimarts es posa en funcionament a Manresa un servei de dutxes dirigit a les persones que no poden tenir aquest servei a casa o que es troben en situació de sense llar i que està ubicat al Centre que l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael gestiona a través de la Fundació Germà Tomàs Canet a l'antic convent de les germanetes dels pobres.
 
El nou servei de dutxes, que inicialment estarà obert els dimarts i dijous de quatre a sis de la tarda, té capacitat per a uns 70 usos diaris i compta amb quatre espais diferenciats: zona de dutxes per a homes, zona per a dones, bany per a nadons i dutxa adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. L'accés al servei és obert, lliure i no cal cap tipus de derivació prèvia.
 
L'adequació de l'equipament ha estat possible gràcies al finançament de la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social de Caixabanc. L'equipament estarà coordinat per voluntaris de la Fundació Germà Tomàs Canet i la Fundació Rosa Oriol.
 
El funcionament s'anirà adaptant a les necessitats que vagin sorgint a mesura que l'equip de voluntaris i les persones ateses plantegin, amb l'objectiu de crear un espai que vagi més enllà d'una prestació merament assistencial.