Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Salesians) La Comunitat i Obra Salesiana de Lleida ha preparat una sèrie d’actes per commemorar a finals de gener el bicentenari del naixement de Don Bosco. Des del 28 al 31 de gener tindran lloc a Lleida activitats diverses com vetlles de pregària, xerrades, activitats infantils o una Eucaristia presidida pel bisbe de Lleida.

Els actes començaran el dimecres 28 de gener amb una vetlla de pregària sobre Don Bosco, a la Parròquia de la Bordeta. L’endemà, 29 de gener, la Sala Jaume Magre acollirà la xerrada de la doctora i pedagoga Àngels Pavon, que durà per títol El sistema educatiu de Don Bosco: una resposta a la situació als joves en situació d’exclusió d’avui.

El divendres, 30 de gener, hi haurà una tarda lúdica per a infants i joves, al pati de l’Institut Maria Rúbies; hi haurà activitats esportives per a joves de 12 a 20 anys, mentre que els jocs per a nens de 6 a 11 anys es concentraran al pati de l’Escola Esperança. A les 7 de la tarda hi haurà un festival a la sala d’actes de la Llar de Jubilats de la Bordeta.

Els actes clouran el dissabte, 31 de gener, dia que es commemora la Festa de Don Bosco. A dos quarts de set de la tarda, a la Parròquia de la Bordeta, se celebrarà una eucaristia, presidida pel bisbe de Lleida, Joan Piris, que estarà amenitzada pels cants de la Coral Veus del Camp del Soleràs. La mateixa coral oferirà un concert a dos quarts de vuit i, una hora després, hi haurà un piscolabis pels assistents, també als locals de la parròquia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.