Vés al contingut
Catalunya Religió

(Càritas Girona) L’empresa Selecció Regisa, una de les principals empreses distribuïdores de requisits gastronòmics de les comarques gironines, ha col·laborat per quart any consecutiu amb Empreses amb Cor, de Càritas Diocesana de Girona, i ha fet un donatiu de 3.420,50 euros corresponent a la campanya Es porc sibarita, es porc solidari.

Regisa, de Riudellots de la Selva, està adherida a la campanya Empreses amb Cor, mitjançant la campanya pròpia Es porc sibarita, es porc solidari, que promou entre els seus clients, ja que entén que, sobretot en temps de crisi, s’ha de treballar plegats per superar les situacions d’exclusió social dels més vulnerables i poder oferir eines per a la seva promoció com a persones. Es Porc Sibarita és una marca de Regisa per a la comercialització de pernils i espatlles curades i pernil cuit de qualitat i, des del 2011, un percentatge de les vendes dels pernils i espatlles de la seva marca pròpia es lliura a Càritas.

Fundada el 1981 pels emprenedors Gerard Vila, de Cassà de la Selva, i Jaume Calm, de Quart, l’empresa ja ha anunciat el II Berenar Solidari del Dijous Llarder, en col·laboració amb Càritas Diocesana de Girona, acte del qual ja se’n donarà detall més endavant.

A la fotografia veiem com Gerard Vila, president i gerent de Selecció Regisa, lliure el xec a Maria Solernou, responsable de l’àrea de Responsabilitat Social de Càritas Diocesana de Girona. A l’esquerra de la imatge, Carles Bagué, gerent de Regisa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.