Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Càritas Girona) Aquest dijous les diferents llengües que conviuen a Salt s'uniran en un recital de poemes. Serà la tercera edició de Les veus de Salt, que organitzen el CPNL (Oficina del Català de Salt) i Càritas Salt pels volts de Nadal i que tindrà lloc al Centre d’Arts Escèniques EL CANAL. Aquest any, s'hi sumen també l’Escola d’Adults i l’IES Vallvera.

L’objectiu d’aquest acte és crear lligams, per mitjà de la poesia, entre les persones de diferents orígens que conviuen a Salt i donar a conèixer tota la riquesa del llenguatge poètic expressat en la diversitat de llengües presents al poble. La presentació la farà Josep M. Terricabras, filosòf i catedràtic de la UDG i la direcció serà a càrrec de Salvador Sunyer.

Tots els poemes seran llegits dues vegades, una en la seva llengua original i l’altra en la seva traducció al català o traduïts a una altra llengua. Els poemes catalans seran de Joan Vinyoli, en motiu del seu centenari, i de Salvador Sunyer, en motiu de l’any dedicat a ell per celebrar els seus noranta anys.

Els lectors seran de l’Agrupació ESTIL Teatre i alumnes de català del CPNL o de l’Escola d’adults. I també hi haurà alguns poemes escenificats per alumnes de l’IES Vallvera.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.