Vés al contingut
Catalunya Religió

(Justícia i Pau) Amb motiu de les festes de Nadal, Justícia i Pau proposa una trobada de caràcter artístic i espiritual. Es tracta d’una lectura del 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de Pere Raich, i amb cançons de Montserrat Toran. L'activitat tindrà lloc a les vuit del vespre de divendres 19 a la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

L'acte, que compta amb la col·laboració de la Fundació Una Veu, es convoca per tercer any consecutiu i servirà per donar suport a favor de la tasca de Justícia i Pau.

La cantant Montserrat Toran (Molins de Rei) de ben jove ja es vincula en el món coral cantant en diverses formacions: "Quòdlibet Grup Coral" de Molins de Rei, i de Barcelona ha cantat a "Càrmina", "Cantiga" i ara actualment està en actiu a la Coral Sant Jordi, sota la direcció de Lluís Vila. Al llarg dels anys ha tingut el goig de cantar peces corals, algunes acompanyades d’orquestra tals com el Glòria de Vivaldi, el Messies de Häendel, la Passió segons Sant Joan de J.S. Bach, etc., i en els marcs entranyables del Palau de la Música, el Liceu, o l’Auditori entre d’altres. Més enllà de la música clàssica i del cant coral, ha participat en el projecte de la cantata-jazz en homenatge a Salvador Espriu “He mirat aquesta terra”, escrit i dirigit pel director de la Locomotora Negra, en Ricard Gili. Muntatge conjunt de la Locomotora Negra i la Coral Sant Jordi.

L'actor i director Pere Raich (Molins de Rei) ha representat al teatre, entre d’altres, "Situació Bis" (M. De Pedrolo), "La Dama del Mar" (Ibsen), "El verí del Teatre" (R.Cirera), "Anònim Venecià" (G. Berto) i "Una lluna per un bord" (E. O’Neil). A la televisió, les seves interpretacions més significatives han estat a "Estació d’enllaç", "El cor de la ciutat", "Temps de silenci" i "Vostè jutja". I de jove, a l’entranyable "Terra d’escudelles". Com a director de teatre, ha dirigit, entre d'altres obres, "Masclistes" (A. Franco en versió de Guix-Murga), "La Fam (J.Oliver)", "Pa de guix" (S. Espriu) i "El Suïcida" (N. Erdman).

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.