Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) “Tenim al davant una nova oportunitat que cal que visquem amb il·lusió i intensament, evitant el gran perill del pessimisme i de pensar que no ens en sortirem perquè hi posem molt d'esforç i els fruits que recollim ens semblen pocs”. Així ha presentat l’arquebisbe Joan-Enric Vives el nou pla pastoral dels bisbat d’Urgell, que marca les prioritats pastorals per als anys 2014-2018.

Les prioritats són fruïts de les aportacions dels diversos organismes consultius de la diòcesis i s’ha publicat coincidint amb l’Advent. Segons l’arquebisbe Vives, s’emmarca en l’actitud sembradora que proposa el papa Francesc i el programa que conté l’Evangelii Guadium.

El document fixa quatre grans prioritats pastorals acompanyades de propostes i accions concretes adequades a la diòcesis d’Urgell. Els quatre enunciats són: Una Parròquia oberta al món i servidora; Renovar la missió i l'atenció a les persones que viuen en ciutats i en pobles petits; Impulsar la transmissió i la celebració de la fe; i La caritat sol·lícita pels pobres i necessitats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.