Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Per setè any consecutiu, els alumnes del col·legis La Salle Tarragona i Torreforta s’han trobat a les escales de la Catedral de Tarragona per participar en una nova edició de l’Encesa Solidària en favor de la Fundació PROIDE. En aquesta ocasió, amb la col·laboració dels estudiants de Batxillerat de l’escola, s’han encès més de 2.000 espelmes que formaven una estrella gegant, com a representació del logotip de La Salle, i també s’han ofert diversos tallers solidaris que han estat animats pels mestres d’Educació Infantil i pels mateixos estudiants del col·legi.

En total, s’han recaptat al voltant de 1.000 euros, que es destinaran a uns dels projectes que la Fundació té a l’Àfrica, principalment en països com Togo i Madagascar, i a Amèrica Llatina en països com Guatemala, Perú o Argentina. Els projectes que es treballen tenen sempre l’educació com a eix central.

Proide va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les nostres accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.