Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El Monestir de les Avellanes és una abadia del segle XII acuradament restaurada i gestionada pels Germans Maristes. És un espai idoni per gaudir del descans, la natura i el paisatge de La Noguera i també per fer visites guiades, cursos i tallers, esport i moltes altres activitats, on el punt de partida és un centre espiritual.

Pels qui encara no ho coneixeu, val la pena anar-hi. Per això, aquest Nadal, CatalunyaReligió.cat sortegem una estada per a dues persones durant un cap de setmana al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, una hostatgeria amb totes les comoditats d’un edifici reformat i distingit per la seva gastronomia de proximitat.

El premi l’ofereix el Monestir de les Avellanes i comprèn:

-Estada en una habitació doble al Monestir.
-Menú “Monestir” al restaurant El Claustre.
-Visita guiada al Monestir.
-Entrada dissabte al migdia i sortida diumenge després de dinar.

El sorteig es farà entre totes les persones que a data 17 de desembre siguin membres de la Xarxa CatReligió, les persones que fan una aportació econòmica anual al portal (consulteu les bases de la promoció). Si voleu guanyar un cap de setmana al Monestir de les Avellanes i alhora ajudar-nos al manteniment del portal, feu-vos membres de la Xarxa CatReligió abans de 16 de desembre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.