Vés al contingut
Catalunya Religió

(GIEC) Com cada any l’Església dedica un dia a fer una col·lecta extraordinària per a cadascuna de les Esglésies locals diocesanes. Aquest any el lema de la "Diada de Germanor" és "Participar en la teva parròquia és fer una declaració de principis" i vol conscienciar tots els fidels de la necessitat d’ajudar l’Església perquè serveixi millor i més adequadament en tots els camps en què treballa a favor de la societat (Càritas, serveis d’acollida, formació i catequesi, Seminaris, conservació i construcció de temples, celebracions sacramentals, pastoral de joventut, esplais i colònies d’estiu, pastoral familiar, pastoral de la salut, atenció pastoral en els centres penitenciaris, mitjans de comunicació social, moviments laïcals, atenció a la gent gran, missions i ajuda al tercer món, i altres).

Cadascuna de les deu diòcesis catalanes, i també les altres diòcesis espanyoles, informen aquests dies dels comptes i despeses de l’any 2013 i de les previsions pel present any 2014. En els adjunts es poden consultar les dades estadístiques de les deu diòcesis amb seu a Catalunya, agrupades en les Províncies Eclesiàstiques de Tarragona (Tarragona, Girona, Lleida, Solsona, Tortosa, Urgell i Vic) i de Barcelona (Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa), i també el moviment econòmic global ordinari i extraordinari de la seva acció pastoral.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.