Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Al llarg de quatre triennis, Carles Rubio García ha programat i impulsat una profunda actualització del model de formació propi de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), amb un canvi significatiu en la concepció de les competències professionals que els futurs enginyers necessitaran haver adquirit en la Universitat.

En el marc de l’acte de Graduació dels enginyers industrials que han cursat els seus estudis en aquesta obra salesiana, celebrat el passat dijous 23, s’ha retut un homenatge a Carles Rubio, doctor en Ciències Físiques, que ha estat director de l’EUSS els darrers dotze anys.

Francesc Riu, com a president de la Fundació Rinaldi, titular de l’EUSS, li ha lliurat una placa commemorativa que expressa l’agraïment de tota la comunitat educativa i en particular dels membres del Patronat per haver dedicat 20 anys de la seva vida professional a l’EUSS.

En l’actualitat, Carles Rubio exerceix el càrrec de Coordinador d'escoles salesianes de la zona Nord de la Inspectoria de Maria Auxiliadora (Catalunya, Balears, Andorra i província d’Osca), i liderarà el procés de transformació d’aquestes escoles perquè estiguin en condicions d’afrontar satisfactòriament els desafiaments del futur.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.