Vés al contingut
Catalunya Religió

(Vida Nueva) Considerat un dels representants del sector de la Cúria més reticent als canvis empresos pel papa Francesc, el cardenal nord-americà Raymond Leo Burke no dubta a titllar de "crític" el moment actual que viu l'Església en el seu entrevista a Vida Nueva: "Hi ha una forta sensació que l'Església està com una nau sense timó", afirma.

Oposat a les tesis del cardenal Walter Kasper sobre l'admissió dels divorciats tornats a casar als sagraments -"el matrimoni és indissoluble. Si em caso amb algú, no puc viure amb un altre"-, titlla de "patiment" l'homosexualitat i considera que es va intentar dirigir el Sínode de la Família cap a una posició aperturista, denunciant fins i tot la "manipulació" que va tractar de fer-se amb la informació que sortia de l'assemblea sinodal; alhora que lamenta la "confusió" i les "dificultats pastorals" provocades pel debat sobre aquests punts calents. Prefecte des de 2008 del Suprem Tribunal de la Signatura Apostòlica, la Cort Suprema del Vaticà, es dóna per segur el seu pas a la condició de cardenal patró de l'Ordre de Malta; càrrec honorífic gairebé sense contingut.
Podeu llegir-ne més aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.