Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document

(Càritas Terrassa) Amb el lema 'Transmissió de la Fe per a la Nova evangelització' el bisbat de Terrassa convoca aquest cap de setmana les III Jornades Transmet!. Les delegacions episcopals d’Apostolat Seglar, Pastoral del Món de la Cultura, Catecumenat i Catequesi coordinen el funcionament de les jornades que, com diu el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, “volen ajudar en aquest camí de reflexió i aprofundiment en el context de la nova evangelització que ens demana el papa Francesc per tal de transmetre la joia de l’Evangeli.”

El programa de les jornades s’obrirà dissabte al matí al Casal Borja de Sant Cugat, amb una conferència impartida per Julián Barrio Barrio, arquebisbe de Santiago de Compostel·la, amb el lema de les Jornades.

A la tarda, tindran lloc tres trobades simultànies sobre diversos àmbits en la transmissió de la fe: Saiz Meneses presidirà la trobada diocesana de catequistes, Salvador Cristau la trobada amb els responsables del catecumenat i catequesi d’adults i mossèn Josep Monfort la trobada amb professors, animadors de la fe i responsables de moviments.

Seguidament tindrà lloc el Plató de realitats diocesanes, conduït per Francesc Rosaura, director i presentador del programa Signes dels Temps de TVE i Xavier Aguilar, coordinador d’emissions de Ràdio Estel, que presentaran diverses realitats diocesanes en relació a la transmissió de la fe.

Al vespre encara tindrà lloc en el Monestir de Sant Cugat l’Escola de Pregària amb la participació de la germana Glenda i seguidament l’actuació de la Moixiganda, per cloure la jornada. En aquest acte es podrà fer una aportació econòmica que anirà destinada a Càritas diocesana.

Diumenge, després d’una taula rodona a la Fundació Busquets de Terrassa sobre la coordinació entre la parròquia, l’escola i la família, per la transmissió de la fe, es clouran les III Jornades Transmet! amb l’eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa a la catedral de Terrassa, amb la participació dels cors de Pueri Cantors de la diòcesi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.