Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(ClaretiansEl proper dilluns s'inaugurarà l'exposició fotogràfica 'Moments' fruit del concurs del mateix nom convocat pel Casal Claret de Vic. L'acte, que es realitzarà a la biblioteca Joan Triadú de Vic, comptarà amb l'assistència de la delegada de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central, Maria Àngels Blasco, el president de l'Associació Casal Claret, Joan Soler, i altres membres de l'equip organitzador.

Aquesta és la tercera edició del concurs fotogràfic 'Moments' organitzat pel Casal Claret de Vic. El concurs copsa diversos moments de transformació social i cultural dels darrers anys. Les fotografies guanyadores formaran part de calendari 'Moments 2015'.

El Casal Claret va néixer fa més de 30 anys com espai d'educació en el lleure. Conscients de les noves necessitats de la societat osonenca i vigatana de l'última dècada, el Casal va ampliar la seva acció social convertint-se en espai de trobada i d'acollida de persones de totes les procedències acompanyant els processos personals i socials.

Podeu trobar les fotografies guanyadores al web del Casal Claret.