Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La nunciatura ha fet arribar al bisbe de Sant Feliu de Llobregat el condol del papa a les víctimes de l’accident a l’estació de Castelldefels. Benet XVI “fa arribar el seu sentit condol als familiars dels difunts i expressions de consol, amb vius desitjos d’una ràpida recuperació dels ferits, a la vegada que imparteix de cor una confortadora benedicció apostòlica, com a signe d’esperança en el Senyor ressuscitat”. En el missatge el papa mostra “vivament la seva pena” i “ofereix sufragis per l’etern descans dels difunts”.  

També aquest dijous al matí, Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat –diòcesi a la qual pertany Castelldefels- ha emès una nota expressant als afectats “la nostra solidaritat en el sofriment”. En la nota s’ofereix “des de les comunitats cristianes i des de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat per ajudar en tot el que calgui i estigui al nostre abast” a més d’adreçar “al Déu de la vida la nostra pregària, per tal que tots els que sofreixen el sentin també ben a prop seu”.

A l'espera que es concretin altres actes de record de les víctimes, aquest dijous diverses parròquies han ofert pregàries pels afectats per l'accidnet en les seves celebracions eucarístiques.

Durant aquest dimecres al bisbat de Sant Feliu de Llobregat han rebut altres notes de condol com la del cardenal arquebisbe de Barcelona; la de l'arquebisbe d'Urgell -copríncep d'Andorra i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense-, i també del
Pontifici Consell vaticà que té cura de l'atenció pastoral de la carretera i el ferrocarril.