Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La Basílica de la Sagrada Família convida als docents a conèixer el seu programa d’activitats didàctiques. Per presentar-lo, aquest dijous dia 2 i el proper 14 d’octubre s’han programat dues sessions informatives. En les dues sessions es presentarà als docents la metodologia i els materials associats a les visites didàctiques. Alhora, es farà una descoberta guiada seguint les dinàmiques de les visites educatives. La visita serà a porta tancada per conèixer en detall tot el que es treballa amb la visita amb alumnes.

Les visites per a escoles es realitzen adaptades a cada franja educativa (infantil, primària i secundària) i en dues modalitat, la general i la centrada en el simbolisme de l’edifici. En el web de la Sagrada Família es pot consultar el material per preparar les visites.

L’objectiu d’aquestes visites es facilitar als alumnes la descoberta directa de l’obra de Gaudí i que puguin aprendre els principals conceptes vinculats al temple. La Basílica proposa la construcció de coneixements al voltant de l’obra de Gaudí, els elements constructius, la història i l’espiritualitat de la Sagrada Família.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.