Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document

(Arquebisbat de Tarragona) L'Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) s'ha reunit amb els equips directius de les escoles cristianes de l'arquebisbat amb l'objectiu de presentar els cursos de formació permanent del professorat per aquest curs 2014-2015. L'arquebisbe Jaume Pujol ha presidit la reunió celebrada el passat dimarts a l'espai Claustre del Centre Tarraconense El Seminari.

La trobada s'ha centrat en presentar els cursos de formació permanent del professorat, reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i adaptats a les necessitats dels professors tant en el contingut com en l'horari.

De cara el segon quadrimestre s'oferiran dos cursos específics sobre el patrimoni artístic de l'arxidiòcesi de Tarragona (30 hores) coordinat per Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic Tarraconense, amb l'objectiu de dotar d'eines i recursos pedagògics als docents a través d'un recorregut pels equipaments museogràfics diocesans i pel patrimoni més significatiu; i un altre curs d'Iniciació al voluntariat (16 hores) coordinat per Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya.

Des de l'Institut, el director en funcions, Antoni Pérez de Mendiguren, ha insistit en la importància d'una bona formació cristiana dels professors. Per aquest motiu se'ls ha ofert també tota la documentació necessària de les assignatures que es poden cursar per obtenir la titulació de Batxillerat i la Llicenciatura en Ciències Religioses i la DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica).

En el programa d'estudis trobareu el detall de tota la formació que oferta l'INSAF aquest curs 2014-15.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.