Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) El primer claustre de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) per aquest curs 2014-2015 ja va comptar amb una nova direcció. Andreu Moreno agafa el relleu de Carles Rubio que, al seu torn, passa a coordinar les escoles salesianes de Catalunya, Andorra, Ciutadella de Menorca i província d’Osca.

Aquesta primera reunió va tenir lloc a principis de setembre i com en d’altres ocasions aquest curs 2014-2015 també va adreçar unes paraules de benvinguda el pare Francesc Riu, president del Patronat de la Fundació Rinaldi.

El claustre va ser el primer d'Andreu Moreno com a director, que va presentar el pla estratègic pel període 2014-2017 i també va anunciar canvis en alguns càrrecs de responsabilitats.

Els canvis a partir de l’1 de setembre han estat aquests: en Víctor Martinez Junza, com a cap del departament de Formació Bàsica; l’Elena Bartolomé, com a cap del departament de Recerca; en Joan Yebras, com a responsable Alumni; i en Xavier Gallardo com a responsable de Pràctiques en Empreses i Transferència.

Carles Rubio, nou responsable d’escoles

D’altra banda, Carles Rubio, qui ha estat director de l’EUSS fins el curs passat, i durant quatre triennis, entre el 2002 i el 2014, ha agafat el relleu de Miquel Tallada al capdavant de la coordinació de les escoles salesianes de Catalunya, Andorra, Ciutadella de Menorca i província d’Osca.

L’EUSS celebra els 20 anys

Durant aquest 2014 l’EUSS ha celebrat 20 anys d’activitat acadèmica. En aquest article Carles Rubio, director sortint de l’Escola Universitària, reflexiona sobre els anys transcorreguts, l’acostament del món universitari a l’empresarial i en l’actualitat la tendència cap a la internacionalització dels projectes, l’especialització, la velocitat dels canvis, etc.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.