Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Aquest divendres, 12 de setembre, es compleixen els deu anys de l’entrada d’Agustí Cortés com a primer bisbe de Sant Feliu i, per tant, els deu anys de l’inici de la vida d’aquest bisbat. Coincidint amb l’aniversari, la diòcesi comença una revisió de la tasca realitza en la que hi participaran tots els estaments diocesans, parròquies, religiosos i moviments. El 12 de setembre es presentarà el material per realitzar aquest treball i se celebrarà una eucaristia a la catedral.

Les aportacions d’aquest procés volen afrontar el futur de la diòcesi a partir de tres preguntes: Com podríem millorar per ser més fidels al que Jesucrist demana a la nostra diòcesi? L’organització de la diòcesi, compleix la seva funció de servir a la vida eclesial? Quin objectiu diocesà proposes per als propers tres cursos?

El 10 de gener es presentaran els resultats d’aquesta àmplia consulta i el 17 de maig es farà una festa diocesana d’acció de gràcies a Montserrat. Seran els dos moments forts de la diòcesi durant aquest curs.

En la convocatòria a la celebració d’aquest divendres, el bisbe Agustí Cortés explica que l’esperit d’aquesta revisió és “posar com a fonament de les nostres decisions la igualtat baptismal bàsica de tots els creients, entendre’ns com a pelegrins arrelats al món present i al moment històric i assumir un estil de vida sinodal com a Església”.