Vés al contingut
Catalunya Religió

(MEGSJ) Del 6 al 17 d’agost, més de 300 nois i noies d'entre 14 i 17 anys vinguts de Catalunya, Menorca, Mallorca, el País Valencià, l'Alguer i Alemanya es trobaran a Mallorca per compartir experiències.

El Piocam2014 l’organitza 4vents, el projecte de col·laboració entre les associacions escoltes i guies de Catalunya, Menorca, Mallorca, País Valencià i l'Alguer, amb la coordinació d’Eurotrànsit, una xarxa de voluntaris escoltes i guies de diferents països europeus.

330 pioners i caravel·les d’aquests territoris i d'altres zones d'Europa, com Alemanya, acompanyats de 20 voluntaris internacionals i 20 membres de l'organització, conviuran durant uns dies a S’Hort de Son Serra, a Son Serra de Marina (Mallorca), tot compartint experiències, fent noves amistats, descobrint altres cultures i coneixent altres maneres de fer escoltisme. La trobada té com a lema “Explora el passat per entendre el present i construir el futur”.

Durant tots els dies del campament, les caravel·les i els pioners podran gaudir d’una experiència única on es treballarà el mètode des de diferents aspectes i descobertes que permetran que els petits grups puguin conèixer una part de l’illa que els acull durant el campament. També dedicaran temps del campament a fer servei, hi haurà activitats culturals, socials i ambientals que els pioners i les caravel·les hauran de triar segons els seus gustos. Finalment, també hi haurà activitats al campament.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.